x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Neamţ: Un copil a murit şi patru tineri au fost rãniţi de un şofer bãut

Accident grav în Neamţ: Un copil a murit şi patru tineri au fost rãniţi de un şofer bãut

07 Ian 2012   •   14:28

O masinã condusã de un sofer beat si fãrã permis s-a ciocnit cu un alt autoturism, pe care l-a proiectat intr-un grup de pietoni, iar in urma accidentului, produs in comuna nemteanã Secuieni, un copil de trei ani a murit, in timp ce patru tineri au fost grav rãniti.
Potrivit purtãtorului de cuvant al Politiei Judetene Neamt, Cãtãlina Bãdeanu, citat de Mediafax, masina care a provocat accidentul apartinea unui tanãr in varstã de 19 ani din comuna Secuieni si era parcatã in fata unui bar din satul Basta din comuna Secuieni, unde sambãtã dupã-amiazã au intrat mai multi colindãtori, in zonã fiind serbat Crãciunul pe stil vechi.

Dupã ce colindãtorii au plecat, proprietarul masinii a constatat cã i-au dispãrut cheile, acestea fiind luate de unul dintre colindãtori, in varstã de 21 de ani, care a plecat cu masina impreunã cu un alt tanãr, spre municipiul Roman.
Din cauza vitezei mari, tanãrul a pierdut controlul volanului, iar masina s-a ciocnit cu un alt autoturism care mergea in fata sa, acest autoturism fiind proiectat in afara drumului, unde a lovit trei pietoni: doi tineri sot si sotie care se plimbau cu un nepot, un copil in varstã de trei ani.
In urma impactului, copilul a murit, iar cei doi soti au fost grav rãniti, fiind transportati la spital.

Masina furatã a intrat pe contrasens si s-a oprit intr-un mal de pãmant, unde s-a rãsturnat, cei doi ocupanti fiind rãniti si transportati la spital.
Bãdeanu a precizat cã tanãrul care a condus masina furatã din fata barului nu are permis de conducere. De asemenea, in urma testului cu aparatul etilotest s-a stabilit cã avea o alcoolemie de 0,73 la mie.

×
Subiecte în articol: observator