x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe DN21: Un om a murit şi trei sunt grav răniţi

Accident grav pe DN21: Un om a murit şi trei sunt grav răniţi

19 Feb 2011   •   09:43

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţa lângă localitatea Drajna din judeţul Călăraşi. O persoană a murit, iar trei sunt rănite. Printre persoanele rănite se află şi o femeie gravidă.

"Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20, pe DN21, care face legătura dinre Drajna şi Călăraşi. În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism Dacia. În urma accidentului, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale. Din păcate, o persoană din autoturismul Dacia  a fost declarată decedată", a declarat la Realitatea TV Mihai Ionescu, ofiţer de relaţii publice al ISU Călăraşi.

Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului Dacia nu a acordat prioritate autoutilitare. Circulaţia a oprită în zonă timp de o jumătate de oră pentru descarcerarea victimelor.

"Două dintre persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă, dintre care şi o femeie gravidă. Iar un echipaj SMURD a preluat un bărbat aflat în autoturismul Dacia. În acest moment starea lor este stabilă, însă să vedem cum va evolua starea lor", a mai declarat Mihai Ionescu.

×