x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe DN7: Doi morţi, după ce o maşină a intrat într-o autocisternă. Traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea este blocat

Accident grav pe DN7: Doi morţi, după ce o maşină a intrat într-o autocisternă. Traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea este blocat

23 Apr 2012   •   05:41
Accident grav pe DN7: Doi morţi, după ce o maşină a intrat într-o autocisternă. Traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea este blocat

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, in aceasta dimineata, in urma unui accident petrecut pe DN 7, in zona localitatii argesene Draganu, si in care au fost implicate cinci masini, patru dintre ele fiind autovehicule de tonaj greu. In urma accidentului, traficul a fost blocat, coloanele de masini intinzandu-se pe cativa kilometri in ambele sensuri.

In carambol au fost implicate un autoturism Dacia, un camion cu remorca, o cisterna, un trailer care transporta autovehicule si un tir, iar primele date ale politistilor arata ca accidentul s-a petrecut din cauza unei depasiri neregulamentare a soferului din Dacia.

In urma accidentului in lant si-au pierdut viata doua persoane - sot si sotie din autoturismul Dacia -, iar alte trei persoane au fost ranite, relateaza Mediafax. Cel mai grav ranit este un barbat care era pasager in Dacia, ceilalti doi raniti fiind soferi ai masinilor implicate in accident.

La fata locului au ajuns pompierii militari ai serviciului de descarcerare al ISU Arges si salvari ale SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Judetean Arges.

Cei trei raniti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, iar traficul rutier pe DN 7 Pitesti - Ramnicu Valcea, in localitatea argeseana Draganu, este in continuare blocat.

×