x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident mortal în Caransebeş. Un autobuz plin cu muncitori a fost spulberat de o maşină. A fost activat planul roşu de intervenţie

Accident mortal în Caransebeş. Un autobuz plin cu muncitori a fost spulberat de o maşină. A fost activat planul roşu de intervenţie

28 Ian 2019   •   09:07
Accident mortal în Caransebeş. Un autobuz plin cu muncitori a fost spulberat de o maşină. A fost activat planul roşu de intervenţie
Sursa foto: Observator

Accident mortal, în această dimineaţă, pe DE70 - DN6, în localitatea Buchin, judeţul Caraş-Severin​, după ce un autobuz plin cu muncitori a fost spulberat de o maşină care a pătruns pe contrasens. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Pe DN6 Caransebeş – Băile Herculane, la kilometrul 446, în localitatea Buchin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autobuz plin cu muncitori.

Autobuzul circula regulementar şi mergea spre Fabrica de Cabluri.

În urma unui apel care anunţa 40-50 de victime, s-a decis activarea planului roșu de intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje ISU, o autospecială SMURD, o autospecială transport victime, o maşină de descarcerare şi una de stingere, scrie Observator.

De asemenea, au fost trimise opt ambulanţe SAJ şi mai multe echipaje de poliţie.

”Din nefericire, şoferul autoturismului a decedat. Din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Potrivit acestora, în zonă se circulă pe o singură bandă, iar restul pasagerilor din autocar au fost preluaţi de un alt autocar.

În urma impactului violent, o persoană din autoturism a decedat şi alte trei din autocar sunt rănite, acestea fiind transportate la spital.

Planul roșu a fost dezactivat, iar la această oră traficul în zonă se desfăşoară pe o singură bandă, potrivit ISU Semenic.

×
Subiecte în articol: accident