x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident mortal în Suceava. Aglomerație la intrarea în București de pe autostrada A1

Accident mortal în Suceava. Aglomerație la intrarea în București de pe autostrada A1

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2023   •   07:45
Accident mortal în Suceava. Aglomerație la intrarea în București de pe autostrada A1
Sursa foto: Captura video

Este semnalată aglomerație pe autostrada A1 București-Pitești, la intrarea în DN Centura București. În rest, pe majoritatea autostrăzilor și drumurilor naționale se circulă fluent. Pe DN 17, în Suceava, s-a produs un accident cu 5 victime, dintre care 2 au decedat.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17, localitatea Ilișești, județul Suceava, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme și un autocamion. În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care 2 și-au pierdut viața. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Este vorba despre o tânără și un tânăr de 24, respectiv 25 de ani, conform ISU Suceava.

În TIR se afla șoferul, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Într-unul dintre autoturisme se aflau cele două persoane încarcerate, iar în cea de-a treia mașină implicată se aflau alte două persoane, care nu au fost rănite.

Pe șoselele principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Este semnalată aglomerație pe autostrada A1 București-Pitești, la intrarea în DN Centura București, însă la nivelul țării, pe majoritatea autostrăzilor și drumurilor naționale, traficul este fluent, iar condițiile meteo-rutiere sunt favorabile.

Astăzi, în județul Vâlcea, circulația rutieră va fi restricționată pe jumătate de cale, dirijată prin piloți, pe DN 7 (tronson kilometric 168+300 - 170+500 metri), pe raza localității Budești, pentru așternere covor asfaltic, pe timpul nopții (interval orar 18:00 - 06:00).

accident Suceava

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident grav suceava