x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident naval în Tulcea. O ambarcațiune s-a răsturnat, iar un om a murit

Accident naval în Tulcea. O ambarcațiune s-a răsturnat, iar un om a murit

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2024   •   10:42
Accident naval în Tulcea. O ambarcațiune s-a răsturnat, iar un om a murit
Sursa foto: Hepta/Dunărea, uitată de autorități

Un accident naval a avut loc vineri dimineață în județul Tulcea. Au fost implicate două ambarcațiuni. Una dintre ele s-a răsturnat. O persoană a murit.

„În această dimineață (vineri dimineață - n.r.), în jurul orei 07:40, prin apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea a fost alertat despre faptul că în dreptul localității Partizani, de pe Brațul Sulina avut loc un accident naval în care au fost implicate 2 ambarcațiuni, în una dintre ele fiind 3 persoane iar în cea de a doua o singură persoană”, anunță ISU Tulcea.

La locul evenimentului a fost direcționat un echipaj din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o ambarcațiune SAR, un echipaj din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, Căpitănia Tulcea, două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean și personal din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea.

„În urma impactului, una dintre ambarcațiuni s-a răsturnat, două dintre persoanele implicate reușind să iasă singure la mal până la sosirea forțelor de intervenție, iar o a treia persoană fiind scoasă din apă de către conducătorul celei de a doua ambarcațiuni. Din păcate, echipajele medicale aflate la fața locului au constatat decesul acesteia. Toate persoanele implicate în accident au fost preluate de către echipajele de ambulanță în vederea evaluării”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×