x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe DN 73A: Un tânăr de 17 ani a furat maşina părinţilor şi s-a răsturnat într-un râu. O fetiță de 12 ani a MURIT

Accident pe DN 73A: Un tânăr de 17 ani a furat maşina părinţilor şi s-a răsturnat într-un râu. O fetiță de 12 ani a MURIT

18 Aug 2015   •   07:23
Accident pe DN 73A: Un tânăr de 17 ani a furat maşina părinţilor şi s-a răsturnat într-un râu. O fetiță de 12 ani a MURIT

Încă un accident grav a avut loc duminică, după amiază, pe drumul județean dintre Poiana Mărului și Șinca Nouă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, un autoturism a ieșit în decor, potrivit newsbv.ro.

Accidentul s-a petrecut, în jurul orei 17.00, pe DN 73A, în judeţul Braşov, între Poiana Mărului şi Şinca Nouă, după ce şoferul minor şi, evident fără permis, a luat maşina părinţilor pentru a-şi plimba prietenii, toţi minori. La un moment dat, la km 42+900 adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și autoturismul condus de el s-a răsturnat în albia pîrîului Șinca.

Din nefericire, o fetiţă de 12 ani care se afla în maşină a murit pe loc, iar şoferul teribilist şi două pasagere din maşina lui, una de 10 ani şi alta de 15 ani, au fost şi ele rănite. La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD care au peluat răniţii.

Şoferul de 17 ani a fost reţinut de poliţişti imediat după ce i s-au acordat îngrijiri medicale, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.




Din păcate, o fetiță de 12 ani a decedat, iar alt trei persoane sunt rănit ușor. ISU a trimis trei echipaje SMURD la locul accidentului pentru acordarea primului ajutor. 

×
Subiecte în articol: accident