x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier în Gorj - 9 victime; a fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident rutier în Gorj - 9 victime; a fost activat Planul Roșu de Intervenție

04 Aug 2018   •   16:07
Accident rutier în Gorj - 9 victime; a fost activat Planul Roșu de Intervenție

Autorităţile locale au activat Planul roşu de intervenţie, în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă, între un autoturism şi un microbuz, în localitatea Ciuperceni, judeţul Gorj, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. 

Potrivit sursei citate, din informaţiile preliminare, accidentul a fost soldat cu 9 victime, iar la faţa locului intervin două echipaje de prim ajutor SMURD, cinci echipaje medicale SAJ, trei autospeciale de stingere, descarcerare şi, respectiv, pentru victime multiple.

Şoferul autoturismului implicat în accidentul care a avut loc, sâmbătă, în localitatea Ciuperceni, judeţul Gorj, se află în stare gravă, iar alte şase persoane au fost transportate la spital, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. 

"Toate cele 8 persoane din microbuz sunt conştiente, iar 6 victime au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Celelalte 2 au refuzat transportul. Şoferul autoturismului este în stare gravă şi este resuscitat de către echipajele medicale", menţionează sursa citată. 

Totodată, în acest caz, autorităţile locale au activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului intervin două echipaje de prim ajutor SMURD, cinci echipaje medicale SAJ, trei autospeciale de stingere, descarcerare şi, respectiv, pentru victime multiple.

AGERPRES

×