x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acesta va fi cel mai căutat și cel mai bine plătit loc de muncă în viitor

Acesta va fi cel mai căutat și cel mai bine plătit loc de muncă în viitor

22 Oct 2015   •   19:12
Acesta va fi cel mai căutat și cel mai bine plătit loc de muncă în viitor

Facebook a încetat să mai fie o simplă rețea de socializare datorită faptului că Mark Zuckerberg a știut să își reinventeze creația, făcând-o un element cheie pentru toate sectoarele de activitate (publicitate, marketing, ONG, etc).

Acum, surprinde din nou cu ideea „TechPrep”, un site dedicat grupurilor minoritare, care centralizează toate informațiile referitoare la științele calculatoarelor și programarea informatică.

Scopul inițiatorilor acestui proiect este să ofere instruire și oportunități de carieră în acest domeniu în continuă dezvoltare, care are nevoie de tot mai multă forță de muncă tinerilor care provin din medii defavorizate.

Vrei să fii inginer de software? Sau ai vrea să creezi aplicații? Acestea sunt doar exemple, pentru că în tehnologie și IT posibilitățile sunt nelimitate. Computerele vor deveni din ce în ce mai importante în existența oamenilor și nu doar pentru a comunica, munci sau a ne juca, subliniază Facebook.

Până în anul 2020 vor fi disponibile mai mult de 1.000.000 locuri de muncă în acest domeniu, care vin cu avantajul unui pachet salarial atractiv.

În fața acestei perspective, Facebook a lansat „TechPrep”, pentru a-i forma și informa pe tinerii interesați din întreaga lume, dar și pe părinții acestora, care uneori nu au posibilitatea să îi susțină financiar, scrie abc.es

×