x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acoperişul hotelului N.T. din Rânca a ars timp de două ore. Vezi imaginile înregistrate de webcam-ul Jurnalul.ro

Acoperişul hotelului N.T. din Rânca a ars timp de două ore. Vezi imaginile înregistrate de webcam-ul Jurnalul.ro

de Gabriela Mladin    |    23 Feb 2012   •   09:22
Acoperişul hotelului N.T. din Rânca a ars timp de două ore. Vezi imaginile înregistrate de webcam-ul Jurnalul.ro

Un incendiu puternic a izbucnit la Hotelul N.T.din statiunea Ranca din Judetul Gorj, in jurul orei 12,00. Focul s-a aprins la acoperisul hotelului si, deocamdata, nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului. Potrivit, sefului Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, la momentul izbucnirii incendiului, in hotel nu se aflau turisti, ci doar angajatii care lucrau acolo si care au si anuntat autoritatile. Trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj actioneaza pentru stingerea flacarilor. Patronul hotelului N.T., Nicu Turbatu, se afla la Bucuresti cand a aflat de incendiu. 'Nu cunosc cauza, din discutiile telefonice cu angajatii am aflat doar ca s-a produs incendiul, undeva la mansarda. Pompierii si politistii vor stabili de unde a pornit acesta. Am plecat deja spre Ranca, urmeaza sa vedem ce s-a intamplat exact', a declarat acesta.

Hotelul N.T. din Ranca este patru stele, fiind unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Ranca.

Jurnalul National a oferit, in exclusivitate, primele imagini de la Ranca in care s-a putut vedea incendiul, cu ajutorul webcam amplasate in zona.

Click AICI pentru imaginile inregistrate de camera web Jurnalul.ro (ora 11:45 - 13:45)

×