x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adevăratul sondaj cu SCOP! Băsescu 520% încredere!

Adevăratul sondaj cu SCOP! Băsescu 520% încredere!

18 Ian 2012   •   13:48
Adevăratul sondaj cu SCOP! Băsescu 520% încredere!

Eu, A. Muscatestu, in calitate de facator de sondaje la comanda cine vrea sa dea un ban, declar ca munca mea intelectuala a fost deturnata, denaturata si detunata de un grup de hackeri care au spart lacatul calculatorului meu in perioada vacantei de iarna. Ma adresez intregii lumi credule, avand speranta ca publicatia care a preluat sondajul falsificat – respectiv Revirimentul zilei – sa corecteze informatiile difuzate si sa faca reparatiile la care am dreptul. In primul rand, hackerii dusmanosi au diminuat cu rea intentie cifrele la capitolul incredere referitoare la personalitatea de anvergura mondiala, care a reusit sa puna pe uscat nava Romania, performanta egalata doar de capitanul arestat recent al navei de croaziera Costa Concordia. Cum sa creada un om cu mintea intreaga nivelul jignitor al increderii – doar 18% – in presedintele nostru, mult stimatul si izbitul tovaras Nico…, pardon,Traian Basescu, iubit si adulat nu doar de populatia tarii pe care o conduce spre prapastie si grandios faliment, ci si de nepamanteni si nefumatori.

Ca atare, precizez ca cifra exacta a increderii in viitorul suspendat este de 520% (cinci sute douazeci la suta), ceea ce concorda cu dorinta fierbinte strigata de miile de manifestanti: Jos Basescu! Este un mesaj normal, pentru ca presedintele inca in functiune, fiind la acest nivel stratosferic, niciodata atins de un om normal, nu mai este vizibil, si oamenii il vor mai aproape de ei, la 5%-6%. De asemenea, imi exprim totala nedumerire cum o serie de adversari ai presedintelui – numitii Ponta si Antonescu – au fost plasati de hackerii hoti la drumul mare deasupra mult stimatului meu Basescu Traian, profitand de sondajul cu SCOP elaborat cinstit de mine.
Cat priveste intentia de vot a acestei populatii entuziaste, care iese de bucurie din case si tropaie de frig ca sa nu-i fie foame, hackerii au intervenit pentru a creste inadmisibil procentele USL si a reduce in mod samavolnic pe cele ale PDL, un partid condus in fapt cu mare intelepciune de doctorand avocat ministru, vicepresedinte si ce muiere, Doamne-Doamne, Nutzy.

Anuntand public marea frauda telectuala iscata cu SCOP precis, vreau sa-i multumesc doamnei Nutzy, inca o data, si inca o data, si inca o data, pentru suma de juma de milion de euro pusi in contul nostru pentru frunza din Carpati, un program european sub sigla presedintelui nostru – Crapati bine! Plus ca am mai primit si alte comenzi portocalii care fac bine la sondajele viitoare dupa care isi aranjeaza generalul Opris rezultatele alegerilor. Asta e tot, al Dvs. Muscatestu, sef cu SCOP.

P.S.
Salutari fostilor colegi de la CC al UTC!

×