x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adjunctul Poliţiei din Muntenegru: Autocarul nu poate fi scos din prăpastie. Un şofer a murit, celălalt e în stare gravă

Adjunctul Poliţiei din Muntenegru: Autocarul nu poate fi scos din prăpastie. Un şofer a murit, celălalt e în stare gravă

25 Iun 2013   •   11:51
Adjunctul Poliţiei din Muntenegru: Autocarul nu poate fi scos din prăpastie. Un şofer a murit, celălalt e în stare gravă
Sursa foto: BORIS PEJOVIC/EPA

Adjunctul şefului Poliţiei din Muntenegru a declarat că trei încercări de a scoate autocarul din prăpastie au eşuat. Acesta a mai spus că şoferul care conducea autocarul ce s-a răsturnat într-o prăpastie din Muntenegru a decedat, iar al doilea şofer este în stare gravă la Terapie Intensivă.

Întrebat dacă accidentul s-a petrecut după ce şoferul ar fi încercat să evite mai mulţi copii care ar fi circulat pe viaduct, adjunctul şefului Poliţiei din Muntenegru a spus că este încă devreme să se vorbească despre cauzele accidentului.

"Totul ţine de competenţa Parchetului, iar după finalizarea procedurilor veţi fi informaţi", a mai spus reprezentantul Poliţiei.

El a precizat că şoferul care se afla la volanul autocarului la momentul accidentului a decedat, iar al doilea şofer este în stare gravă, fiind internat la Secţia de Terapie intensivă. "Martori ai accidentului au fost un copil şi tatăl său, iar copilul a suferit şi el", a mai declarat adjunctul şefului Poliţiei din Muntenegru.

Oficialul a precizat că în zona în care s-a produs accidentul exista un marcaj care limita viteza de circulaţie la 40km/oră. "Este accidentul cel mai tragic din istoria Muntenegrului", a mai spus acesta.

×