x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adolescent de 14 ani din Vaslui, găsit spânzurat

Adolescent de 14 ani din Vaslui, găsit spânzurat

04 Aug 2011   •   09:29
Adolescent de 14 ani din Vaslui, găsit spânzurat

Un adolescent de 14 din localitatea vasluiana Budu Cantemir ani a fost gasit spanzurat, noaptea trecuta, in spatele casei in care locuia. Inainte de a recurge la acest gest, baiatul a trimis mai multor persoane sms-uri in care anunta ca se va sinucide. Nu a precizat insa motivul. Adolescentul terminase clasa a VIII-a si avea o situatie scolara buna.

Potrivit primelor cercetari ale politistilor vasluieni, adolescentul s-a spanzurat cu o franghie de un cires aflat in spatele casei in care locuia cu parintii si mai multi frati. Baiatul a fost descoperit de catre unul din fratii sai, care a sunat la 112 in speranta ca acesta poate fi salvat.

"Pentru a nu pierde timp fratele adolescentului a taiat franghia si l-a urcat pe acesta intr-o masina in ideea de a castiga timp. Victima a fost preluata de ambulanta pe traseu intre municipiul Husi si localitatea Bucu Cantemir, fiind facute manvere de resuscitare, insa fara succes. Asupra adolescentului de 14 ani a fost gasit un telefon mobil in care era scris un mesaj trimis catre mai multe persoane prin care isi anunta gestul si isi cerea iertare, insa in acel mesaj nu era specificat motivul pentru care s-a sinucis", a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inpsectoratului Judetean de Politie Vaslui, Mihaela Straub.

×