x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adoptie cu bani - Judecat pentru ca si-a vandut copilul

Adoptie cu bani - Judecat pentru ca si-a vandut copilul

21 Aug 2004   •   00:00

Procurorii Parchetului General au trimis in judecata un barbat pentru ca si-a vandut copilul pentru 4.000 de dolari.

Gheorghe Parvu, zis Gigi Lege, a fost dat in urmarire generala. Potrivit rechizitoriului, Parvu isi parasise nevasta si cei trei copii imediat dupa ce sa nascuse mezina familiei, Madalina. Ramasa fara posibilitati materiale, femeia a cerut institutionalizarea copiilor. La scurt timp, Madalina a fost descoperita de Cosmina Simion, care fusese imputernicita de o familie cipriota sa caute un copil in vederea adoptiei. Andrulla si Crysanthos Efstahiou au fost incantati de micuta Madalina si au inceput toate procedurile necesare adoptiei internationale. Mama copilei a fost de acord in 1997 sa o dea pe Madalina, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Bucuresti in noiembrie 1998, cu toate avizele necesare.

Numai ca judecatorii au constatat o problema: tatal natural nu-si daduse acordul. Gheorghe Parvu a fost contactat, dar a cerut in schimb 5.000 de dolari. "... stiam ca pentru adoptie poti sa primesti 50.000 USD, acest lucru aflandu-l de la diverse persoane care se urcau in masina mea, eu fiind taximetrist", a declarat el.

Dupa mai multe negocieri a primit 42 de milioane de lei in schimbul fetitei lui. Si-a cumparat o Dacia, frigider, telefon mobil, haine, incaltaminte si mancare. (Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: observator