x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Iovan şi Aura Ion, legătură stranie remarcată de cântăreaţa Narcisa Suciu: "Nu cred în coincidenţe"

Adrian Iovan şi Aura Ion, legătură stranie remarcată de cântăreaţa Narcisa Suciu: "Nu cred în coincidenţe"

23 Ian 2014   •   10:13
Adrian Iovan şi Aura Ion, legătură stranie remarcată de cântăreaţa Narcisa Suciu: "Nu cred în coincidenţe"

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au murit după ce aeronava în care se aflau, de tip BN 2, a căzut într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la peste 1.200 de metri altitudine. Cele şapte persoane aflate la bordul aeronavei, doi membri ai echipajului şi cinci persoane din echipa medicală, se deplasau la Oradea pentru o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

În urma prăbuşirii, pilotul Adrian Iovan a fost prins între fiarele aeronavei. Studenta Aurelia Ion şi Adrian Iovan au supravieţuit impactului, însă tânăra, ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti, în vârstă de 23 de ani, a murit ca urmare a "mecanismului combinat de expunerea la temperaturi scăzute şi tulburări de dinamică respiratorie, consecinţa unui traumatism cervico-toracic".

La trei zile după tragedie, cântăreaţa Narcisa Suciu a făcut o postare pe Facebook, care dă fiori celor care o citesc. "Eu sunt din cei care nu cred în coincidenţe. Şi mă gândesc de ceva vreme... Amândoi aveau aceleaşi iniţiale: A. I. Parcă a strigat cineva catalogul, nu? ...", a scris Narcisa Suciu.

×