x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase s-a împuşcat cu un revolver Smith &Wesson, calibrul 38

Adrian Năstase s-a împuşcat cu un revolver Smith &Wesson, calibrul 38

21 Iun 2012   •   11:44
Adrian Năstase s-a împuşcat cu un revolver Smith &Wesson, calibrul 38

Fostul premier Adrian Nastase s-a impuscat cu un revolver Smith &Wesson, calibrul 38, Ministerul Public precizand ca s-a dispus o expertiza balistica."In continuarea cercetarilor in cauza privind incidentul petrecut, in seara de 20 iunie 2012, referitor la tentativa de suicid a lui Nastase Adrian, procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, impreuna cu echipa operativa, au finalizat, in dimineata zilei de 21 iunie 2012, in jurul orelor 3.00, cercetarea la fata locului".

Anchetatorii au ridicat doua obiecte de vestimentatie (camasa si maieul) pe care Nastase le purta in momentul producerii incidentului, arma folosita, respectiv un revolver Smith &Wesson, calibru 38 special, si proiectilul provenit de la focul de arma tras, in privinta acestora din urma fiind dispusa expertiza balistica.

"Cu ocazia cercetarii la fata locului, a fost sigilata incaperea in care se aflau armele detinute. Astazi, 21 iunie, in jurul orei 12.00, procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au procedat la desigilarea incaperii, in vederea predarii armelor Serviciului Arme din cadrul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti".

In prezent, sunt in derulare audieri ale personalului medical care au acordat ingrijiri la fata locului, precum si ale echipei de politisti care au comunicat mandatul de executare a pedepsei.Revolverul Smith and Wesson, cu calibru de 38 de milimetri, este inca folosit in Statele Unite de politisti si este corespondentul calibrului de 9 milimetri folosit in Europa. (Mara Raducanu)

×