x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aglomerație pe A1 la intrarea în București, lucrări în județele Vâlcea și Constanța

Aglomerație pe A1 la intrarea în București, lucrări în județele Vâlcea și Constanța

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2023   •   08:05
Aglomerație pe A1 la intrarea în București, lucrări în județele Vâlcea și Constanța

Autoritățile anunță că marți dimineață nu sunt șosele importante în România închise din cauza unor evenimente sau lucrări. Totuși, există restricții pe unele sectoare de drum și este aglomerație la intrarea în București.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române marți dimineață nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită că urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară „pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic”.

Excepție face doar autostrada A1 București-Pitești, acolo unde se înregistrează aglomerație pe sensul de intrare în Capitală. De asemenea, au fost impuse restricții de trafic pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea pe sensul de mers către capitală.

Alte lucrări se desfășoară marți în județul Vâlcea. Este vorba despre sectoarele de drum DN 7 km 161- km 163 în localitatea Milcoiu și km 180 - km 181 la Bujoreni unde se lucrează între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale dirijată de piloți de circulație.

Tot pe DN 7, în sectorul km 206- 207 în extravilanul localității Brezoi se execută „lucrări de rânguire versanți între orele 08:00 - 14:00, iar circulația rutieră se închide/se deschide în reprize de maximum 20 minute dirijată de piloți de circulație”.

Pe sectorul de drum DN 65C km 40- km 60pe rază localitățiilor Bălcești- Fartatesti se lucrează la aplicare marcaje rutiere între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aglomeratie a1