x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aglomerație la intrările în București. Mașinile circulă în coloană

Aglomerație la intrările în București. Mașinile circulă în coloană

17 Mai 2021   •   08:18
Aglomerație la intrările în București. Mașinile circulă în coloană

Se circulă cu greutate luni dimineață la intrările în orașul București. Coloanele de mașini se întind pe zeci de kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, formându-se coloană de autovehicule de la kilometrul 15, comuna Ciorogârla, județul Ilfov, până în municipiul București.

De asemenea, trafic intens este și pe sensul de intrare în București al autostrăzii A2 București-Constanța, formându-se coloană în mișcare de aproximativ 500 de metri în zona lucrărilor de reabilitare de la kilometrul 14, localitatea Cernica, județul Ilfov.

Din cauza lucrărilor ce se efectuează la partea carosabilă și a valorilor de trafic ridicate, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A, în zona localității Mogoșoaia, DN 7 (intersecție cu DNCB), în apropierea localității Chitila, dar și pe DN4, în zona orașului Popești-Leordeni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aglomeratie