x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aglomerație pe Valea Prahovei: Coloane de mașini în Câmpina și Comarnic 

Aglomerație pe Valea Prahovei: Coloane de mașini în Câmpina și Comarnic 

de Redacția Jurnalul    |    30 Noi 2022   •   10:42
Aglomerație pe Valea Prahovei: Coloane de mașini în Câmpina și Comarnic 

Minivacanța începe miercuri cu aglomerație pe Valea Prahovei, spre stațiunile montane, iar în Câmpina și Comarnic se circulă în coloane, potrivit Centrului Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești – Braşov, pe sensul de urcare spre stațiunile montane de pe Valea Prahovei, astfel că, pe raza localităților Câmpina și Comarnic, județul Prahova, traficul se desfășoară în coloană.

În stațiuni se circulă în condiții de fluență.

Celor care-și planifică deplasările în această perioadă, li se recomandă să se intereseze în prealabil de starea drumurilor și de condițiile meteorologice, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă dacă urmează să ruleze pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare și să semnalizeze din timp această intenție!

×
Subiecte în articol: valea prahovei aglomeratie