x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agresorul lui Ciutacu, D.M: "Îi provoc pe Badea şi Ciutacu la o luptă în ring. Vreau să devin erou!"

Agresorul lui Ciutacu, D.M: "Îi provoc pe Badea şi Ciutacu la o luptă în ring. Vreau să devin erou!"

12 Aug 2010   •   00:00
Agresorul lui Ciutacu, D.M: "Îi provoc pe Badea şi Ciutacu la o luptă în ring. Vreau să devin erou!"

Într-un interviu dat pentru Voxpublica, unul din cei doi tineri care l-au agresat luni seară, în Băneasa Mall, pe Victor Ciutacu explică, cu o conştiinţă curată ca lacrima, motivele isteriei sale.

Cum e agresorul lui Victor Ciutacu? Simplu, e cetăţeanul cu atitudine, revoltat! "Verde", fiind înscris în partidul ecologist, dar susţinător al lui Traian Băsescu. În plină luptă cu media, culmea, nu se uită la televizor! Vrea să îl provoace la o confruintare televizată pe Victor Ciutacu şi Mircea Badea, să devină erou sau să planteze pomi şi să strângă pet-uri, în cazul în care pierde.  Nu regretă deloc comportamentul său şi a ţinut să actualizeze lista sa de persoane non-grata cu Antena 3, în integralitate.

Manifestând dorinţa de a deveni persoană publică, agresorul a trimis următorul mesaj pe adresa Realitatea TV.

"Menţionez că al doilea agresant mi s-a alăturat spontan fără să-l cunosc în prealabil, probabil cu alte nemulţumiri, alţii de faţă nu-l cunoşteau pe Ciutacu şi n-au intervenit, prietena mea era acolo şi mă susţinea în luarea atitudinii. De mult sunt sâcâit de amplificarea situaţiei dezastruoase din România de către mass-media. De mult aşteptam să iau atitudine"

Luni, la Mall, când am dat de Ciutacu am refulat, mi-am dat seama că este momentul să iau şi această atitudine civică. Putea să fie oricine : Diaconescu, Ionescu, Morar, Ciutacu, Ciuvică, Stan şi nu în ultimul rând Badea. Nu vreau să compar agresivitatea mea cu ceea ce face Badea la TV, nu compar opinia mea cu cele extreme exprimate arogant de Stan, Ciuvică, Morar. Înjurăturile mele au fost mult peste nivelul vocabularului invitaţilor lui Diaconescu şi Ionescu. Au fost înjurături de ţăran "Gâtu mă-ti" , "Împuţitule", "Mincinosule".

Vreau în cele din urmă să înaintez o provocare. Îi provoc pe Badea şi Ciutacu la o luptă în ring. Dacă câştig eu, ei vor trebui să argumenteze de acum încolo fiecare acuzaţie de furt şi vor trebui să ducă dovezile în justiţie, de asemenea vor promova numai oamenii competenţi care au activitate civică şi un CV  corespunzătoare pentru că aceştia trebuie să formeze opinia publică; dacă pierd eu, voi planta 10 pomi şi voi aduna pet-urile 1 an de zile în curtea Antenei".

La final, D.M. are şi nişte scuze: "Vreau să-mi cer scuze faţă de copilul care se plimba cu tatăl lui la Mall."


Mult mai norocos, publicistul Voxpublica, Dan Duca, a reuşit să dialogheze cu agresorul, probabil într-o perioadă de acalmie a manifestărilor de violenţă, deocamdată verbală, împotriva reprezentanţilor media.
Cum s-a întâmplat toată povestea?
D.M.:
L-am văzut în mall, când era cu un copil, cred că era băiatul lui. Eram cu prietena mea, aveam un cărucior, în dreptul la Domo, la Mobexpert. L-am văzut, l-am remarcat, era mai brunet ca la televizor, l-am întrebat: "Ciutacule, tu eşti?". "Da, eu sunt!", mi-a răspuns.

De unde furia asta?
D.M.:
Ceea ce m-a enervat pe mine la culmea şi aş spune asta oricând aş prinde pe cineva de la Antenă. A fost într-o zi la Antena 3 un tip de la ei, un tânăr cu barbă, atunci când eram cu toţii sub zăpadă. Şi a început să spună că din cauza preşedintelui, a guvernanţilor, a lui Băsescu, că nu poate el să ajungă la taică-su care a murit. Chiar dacă ei au declarat că sunt împotriva preşedintelui, nu mi se pare corect să pui totul în cârca lui Băsescu. Eu nu sunt cu partidul lui Băsescu, sunt în Partidul Verde deşi ăştia nu prea m-au convins că vor să facă ceva.

Au fost doar înjurături?
D.M.:
Nu i-am făcut nimic. El instigă la ură, nu mă uit la televizor, că nu mai am aşa ceva, dar mă mai uit pe youtube. Badea a spus că abia aşteaptă să-l vadă pe unul din aceia care l-au votat pe Băsescu. Eu vreau să le răspund cu aceeaşi monedă. Şi îmi place Băsescu, dar nu sunt cu partidul lui. Am văzut şi astăzi o declaraţie a lui, legată de cele 16 ore pe care le muncesc profesorii, dar a fost argumentat.

Cum a reacţionat Victor Ciutacu?
D.M.:
Era arogant în stilul lui. Îşi tot ridica ochii aşa, "bă, că tu ştii cine sunt eu?". L.am provocat la luptă şi pe el şi pe Badea. Oameni că ăştia nu ar trebui să mai apară la televizor.

Ce vei face dacă va depune plângere la poliţie?
D.M:
Abia aştept să o facă. Vreau să devin erou.

Ok, spui că oameni precum Victor Ciutacu nu au ce căuta pe micul ecran, dar cine ar trebui să o facă?
D.M:
E tipul ăla de la TVR, cu garantat 100%. Cătălin Ştefănescu, aşa... De alttfel, mai toţi din TVR sunt foarte buni şi profesionişti, caută argumente. Dan Puric ar trebui să apară mai des la televizor.

Ce vei face dacă te vei mai întâlni cu Victor Ciutacu sau cu Mircea Badea?
D.M. :
Am să-l provoc la duel, eu nu sunt luptător, că văd că el se laudă cu asta.

Badea, Ciutacu, cine ar mai fi pe listă?
D.M.:
Ciuvică, în general cei de la Antena 3, Moraru (Radu Moraru, n.red.), se vede că şi ăsta e subiectiv, cu Băsescu.


Ciutacu: Am depus plângere la poliţie
În replică la declaraţiile agresorului său, Victor Ciutacu spune că a făcut plângere la poliţie, la secţia 2, şi că oamenii legii au ridicat deja casetele cu înregistrările din mall. "Am dat declaraţii poliţiştilor, am depus o plângere pentru agresiune, ameninţare, cam astea ar fi", a declarat Ciutacu, pentru realitatea.net.

×
Subiecte în articol: observator victor ciutacu