x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alege un prieten!

Alege un prieten!

05 Iun 2016   •   19:55
Alege un prieten!

În ziua în care oamenii mari își aleg primarii, Complexul Veterinar Marco Vet a fost gazda unui eveniment  în care 25 de copii aflati in grija Fundatiei Edulier Corbeanca și-au ales cel mai bun prieten, pe Gruia. Pe cele 10 hectare pe care întinde Complexul, a fost organizată o petrecere pentru copiii cu situație socială precară.

Evenimentul a început la ora 12:00,  cu demonstrații de dresaj canin, oferite de dresorii de la Marco Vet și a continuat cu paradele eroilor patrupezi de la Clubul Câinilor Utilitari. Personajele de poveste au fost alături de  copii,  iar picturile pe fața au rezistat în timpul jocului și al plimbărilor cu poneii.

Scopul acestui eveniment a fost de a le oferi celor mici, în afară de o petrecere de ziua copilului, posibilitatea de a-și alege un prieten pe viață dintre câinii adoptati de Marco Vet.

Alegerea nu a fost deloc grea. Un superb pui de maidanez este de astăzi cel mai nou prieten al copiilor de la Fundația Edulier Corbeanca. Marco Vet va asigura permanent hrana si asistența medicală pentru Gruia.

×