x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 70 de secţii de votare din Constanţa au cerut suplimentarea formularelor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 70 de secţii de votare din Constanţa au cerut suplimentarea formularelor

02 Noi 2014   •   20:37
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 70 de secţii de votare din Constanţa au cerut suplimentarea formularelor
Sursa foto: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 70 de secţii de votare din Constanţa au cerut suplimentarea formularelor

Un număr de 70 din totalul de 522 de secţii de votare din judeţul Constanţa au solicitat, duminică seară, suplimentarea formularelor pentru declaraţiile pe proprie răspundere, necesare electorilor care votează pe liste suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa, Adrian Oprea, a declarat, pentru AGERPRES, că aproape toate dintre cele 70 de secţii de votare sunt în municipiul Constanţa.

Conform reprezentantului BEJ, fiecăreia dintre cele 70 de secţii de votare le-au fost trimise câte o sută de formulare pentru declaraţiile pe proprie răspundere, iar în situaţia în care acestea nu vor fi utilizate în totalitate, ele vor fi restituite la BEJ şi vor fi utilizate în al doilea tur de scrutin.

În judeţul Constanţa, din totalul de peste 630.000 de alegători înscrişi pe listele electorale, până la ora 19,00 au votat peste 50%, conform rezultatelor transmise de Biroul Electoral Central.

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2014