x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. MAI: Până la ora 14:00 nu au fost semnalate evenimente deosebite

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. MAI: Până la ora 14:00 nu au fost semnalate evenimente deosebite

02 Noi 2014   •   14:48
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. MAI: Până la ora 14:00 nu au fost semnalate evenimente deosebite
Sursa foto: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. MAI: Până la ora 14:00 nu au fost semnalate evenimente deosebite

Au fost înregistrate 32 de sesizări privind posibile încălcări ale legislaţiei electorale sau ale altor acte normative, fiecare sesizare fiind verificată cu maximă responsabilitate pentru a se stabili cu certitudine dacă este vorba de infracţiuni sau de contravenţii, a declarat purtătorul de cuvânt al M.A.I., subcomisar de poliţie Monica Dajbog, într-o conferinţă de presă.

Ca urmare a verificărilor efectuate până la această oră, 9 semnalări nu s-au confirmat, iar dintre evenimentele sesizate, cele mai multe au fost în mediul rural. 5 fapte contravenţionale au fost constatate în urma verificărilor şi au fost aplicate amenzi în valoare de 2.000 lei.

"Ministerul Afacerilor Interne verifică în continuare toate aspectele care le sunt semnalate cu privire la derularea procesului electoral, iar de fiecare dată când vor fi constatate încălcări ale legislaţiei electorale vor fi luate măsurile legale care se impun", a declarat subcomisarul.

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2014