x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALERTĂ! Numărul morţilor din clubul Colectiv a crescut la 38

ALERTĂ! Numărul morţilor din clubul Colectiv a crescut la 38

07 Noi 2015   •   10:37
ALERTĂ! Numărul morţilor din clubul Colectiv a crescut la 38
Sursa foto: Adrian Manolache

UPDATE 12.20 Dintre cei 16 răniți din incendiul de la club Colectiv, care au fost transportați în cursul nopții trecute în străinătate, doi au decedat, a declarat, sâmbătă, premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

UPDATE ORA 12.04 Spitalul Militar: Patru răniți în secția de Terapie Intensivă, dintre care unul în stare critică

Patru răniți în urma incendiului din clubul Colectiv se află în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila", dintre aceștia unul fiind în stare critică, a declarat, sâmbătă, comandantul unității, Florentina Ioniță Radu.

Potrivit acesteia, în unitatea medicală mai sunt internați zece pacienți. Doi pacienți au fost transferați vineri în unități medicale din străinătate.

UPDATE Un pacient a murit, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat pentru AGERPRES directorul medical Nicuşor Luchi.

Alte două persoane dintre cele transportate în Olanda au murit: un român și un italian.

Mai rămâne internate în spital 107 persoane, dintre acestea 48 în stare gravă și 4 în stare critică.

Bilanţul celor decedaţi se ridică acum la 38 de persoane.

UPDATE Un rănit în incendiul din clubul Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a decedat sâmbătă dimineaţa, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale.

Acesta avea de 30 de ani. Potrivit acestor surse, persoana decedată era cea mai grav rănită dintre cei internaţi în unitatea medicală.

"Din păcate numărul deceselor o să mai crească pentru că sunt unii care nu sunt trecuți de faza de pericol", a declarat Raed Arafat, la Antena 3. Mai mult, e posibil ca unii pacienți care dădeau semne că își revin și starea lor se stabilizează să ajungă, subit, în stare gravă și foarte gravă.

Cei doi care au murit la Spitalul de Arsi sunt Daniel Ciobanu (39 ani), bărbatul pentru care Gigi Becali a donat 70.000 de euro ca să fie transferat la un spital în străinătaete şi Ionuţ Popescu (32 ani), din Focșani.


Numărul celor decedaţi în urma incendiului din club Colectiv se ridică astfel la 35, după ce alţi doi pacienţi au decedat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul de Arşi din Capitală.

Stire initiala. Doi pacienţi au decedat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul de Arşi din Capitală, bilanţul decedaţilor în urma incendiului din Club Colectiv ridicându-se la 34.

Directorul medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES că unul dintre pacienţi a decedat la ora 3,50, iar celălalt la 7,35. 

Un reprezentant al spitalului a explicat că cei doi erau în stare critică.

"Doi pacienţi decedaţi azi-noapte. Doi bărbaţi. Erau în stare critică. Au murit din cauza arsurilor, interne şi externe. Unul dintre ei trebuia să fie transferat în străinătate. Mai sunt opt pacienţi în stare critică, încă doi în stare gravă. Sunt mai mulţi pacienţi, dar zece sunt în stare gravă. Rămânem în continuare foarte rezervaţi în ceea ce priveşte starea lor de sănătate."

×