x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALERTĂ - Vama Nădlac s-a închis. Probleme la sistemul informatic

ALERTĂ - Vama Nădlac s-a închis. Probleme la sistemul informatic

22 Dec 2015   •   09:21
ALERTĂ - Vama Nădlac s-a închis. Probleme la sistemul informatic

Vama Nădlac s-a închis din cauza problemelor apărute la sistemul informatic, relatează Antena 3.

Şoferii sunt deviaţi pe la punctul de trecere a frontierei de pe DN7.

În judeţul Arad se mai poate ieşi pe la Turnu şi Vărşand. În judeţul Timiş se poate trece vama pe la Cenad, iar în judeţul Bihor pe la Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni. Eventualele probleme privind traficul transfrontalier pot fi sesizate la numărul 021.95.90.

IGPF Oradea anunţă că la punctul de trecere a frontierei Nădlac II- Csanadpalota a intervenit o defecţiune tehnică la sistemul de transmitere a datelor şi specialiştii IT sunt la faţa locului pentru a remedia defecţiunea.

Persoanele care urmau să tranziteze acest punct de trecere a frontierei sunt îndrumate spre P.T.F. Nădlac I - Nagylak, care se află în apropiere, la 5 km.

IGPF Oradea a luat legătura cu autorităţile maghiare pentru a-i îndruma pe participanţii la traficul transfrontalier spre celelalte puncte, până la remedierea defecţiunii.

Potrivit unui comunicat IGPF Oradea transmis marţi, în ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 63.840 treceri persoane - 48.493 pe sensul de intrare şi 15.347 pe cel de ieşire din ţară -, cu 19.134 treceri mijloace de transport, din care 12.595 pe sensul de intrare şi 6.539 pe cel de ieşire din ţară.

Pentru evitarea aglomerărilor, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţa cu Ungaria, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

×
Subiecte în articol: vama nadlac