x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandria - Proces din seria "Insula Brailei"

Alexandria - Proces din seria "Insula Brailei"

02 Dec 2004   •   00:00

Tribunalul Judetean Teleorman judeca astazi un caz foarte interesant, cu implicatii directe in voluminosul dosar "Insula Mare a Brailei".

Administratorul firmei REEN Import Export a fost acuzat ca a prejudiciat IMB cu mai multe miliarde de lei. Dosarul foarte incalcit al cauzei este in legatura cu presiunile care s-au facut pentru a-l scoate basma curata pe Culita Tarata, cel care a luat in arenda cea mai mare exploatatie agricola a tarii, actiune cu rezultate economice cel putin indoielnice. Procurorul M. Draghici, care a instrumentat si el cazul la Braila, se spune ca a facut cariera acuzandu-l pe administratorul de la REEN Import Export. Prim-procurorul de Teleorman are astazi o sarcina dificila in a sustine acuzele servite de altii in acest dosar.

BUGET. Mai multe cotidiane au relatat pe larg in ultimii ani avatarurile Insulei Mari a Brailei. Jurnalul National a prezentat pe larg felul in care a fost administrata IMB sub "domnia" lui Culita Tarata si ponoasele pe care le trage statul si, implicit, contribuabilul in urma lipsei de la buget a banilor ce ar fi trebuit sa fie varsati de IMB. (C. Florea)

×
Subiecte în articol: observator