x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alţi doi judecători de la Curtea de Apel Timişoara, convocaţi la DNA Bucureşti

Alţi doi judecători de la Curtea de Apel Timişoara, convocaţi la DNA Bucureşti

de Mircea Opris    |    22 Mar 2012   •   15:53
Alţi doi judecători de la Curtea de Apel Timişoara, convocaţi la DNA Bucureşti

Cei doi judecatori care faceau parte din acelasi complet de judecata cu vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, au fost convocati pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti. Cei doi magistrati au fost anuntati oficial, in cursul zilei de joi, prin nota tetefonica, sa se prezinte la centrala DNA din capitala.
Reprezentantii Curtii de Apel Timisoara nu au facut nici un comentariu pe marginea acestei informatii, confirmate insa de catre surse din cadrul DNA Bucuresti.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in umra cu o saptamana, arestarea preventiva, pentru 29 de zile, a vicepresedintelui Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, sub acuzatia de trafic de influenta, respectiv ca a primit 50.000 de euro, pentru a interveni in a fi solutionat favorabil mai multe dosare pe care le judeca. Jurnalul National va va prezenta in exclusivitate, luni, culisele arestarii si ramificatiile transfrontaliere ale afacerii care l-a trimis dupa gratii pe magistratul Catalin Serban. In acest caz, din care procurorii au dezvaluit doar foarte putine detalii, sunt implicate personalitati politice dar si ameni e afaceri, investigatia desfasurandu-se de-a lungul mai multor luni de zile, pe teritoriul a cel putin trei tari.

×
Subiecte în articol: observator