x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Am primit la redactie - Puncte de vedere de la CJ Tulcea

Am primit la redactie - Puncte de vedere de la CJ Tulcea

10 Mai 2005   •   00:00

CJ Tulcea a trimis la redactie urmatorul drept la replica privind articolul "Contracte fara licitatie pentru noul baron din Delta", aparut in 15.04.2005

1. In conformitate cu prevederile art. 13 lit. b din OUG nr. 60/2001, s-a ales procedura de achizitie prin "cerere de oferta" in vederea atribuirii contractului de prestare de servicii pentru proiectarea Studiului de fezabilitate "Reabilitarea infrastructurii de acces catre zona turistica Murighiol - Dunavatu de Jos".

2. Au fost transmise invitatii pentru a participa la procedura de achizitie publica sub forma "cererii de oferta de pret" pentru adjudecarea contractului de prestari de servicii privind intocmirea Studiului de fezabilitate sus-mentionat, la cinci firme de proiectare (patru din Tulcea si una din Bucuresti) specializate. Toate cele cinci firme si-au exprimat in scris acordul de a participa in calitate de ofertant la procedura stabilita de Consiliul Judetean Tulcea pentru atribuirea contractului.

3. Pana la data la care a fost organizata licitatia (06.12.2004) s-au primit oferte din partea a trei firme.

4. Comisia de evaluare a ofertelor a analizat cele trei oferte si a stabilit ca oferta prezentata de SC Dinamic Construct SRL Tulcea este cea mai convenabila.

5. Firma SC Dinamic Construct SRL a prezentat certificatul constatator nr. 18.815/ 24.11.2004 emis de Oficiul Registrului Comertului, prin care administrator al societatii este dna Popescu Aura.

6. Valoarea de proiectare ofertata, inclusiv TVA-ul, a fost de 1.815.272 lei, si nu de 260.000 euro, asa cum se afirma in articol.

Presedinte CJ - Gheorghe Bunduc
×
Subiecte în articol: observator