x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ambasadorul României la Podgorica: Şoferul a încercat să evite lovirea unor copii de pe viaduct

Ambasadorul României la Podgorica: Şoferul a încercat să evite lovirea unor copii de pe viaduct

25 Iun 2013   •   10:30
Ambasadorul României la Podgorica: Şoferul a încercat să evite lovirea unor copii de pe viaduct

Mihail Florovici, ambasadorul României la Podgorica, a declarat că pe viaductul de pe care s-a prăbuşit autocarul cu turişti români se aflau copii pe ambele sensuri, iar şoferul a încercat să evite lovirea acestora.

"A fost un accident, eu ştiu ce s-a petrecut, poate...soarta. Şoferul a ieşit din tunel, erau copii şi pe stânga şi pe dreapta viaductului, a încercat să ferească copiii, dar a lovit unul dintre ei. E o tragedie, cu adevărat. Nu este posibil ca şoferul să nu fi fost atent. Cunosc bine zona, e muntoasă, pe o parte este prăpastie, pe alta versantul. Era o vreme ploioasă, era mâzgă pe jos", a spus Florovici aseară, la Realitatea TV. El a precizat că în urma acestui accident s-a putut vedea cum este percepută România în Muntenegru.

"Acum s-a văzut cum e văzută România în Muntenegru, poate şi datorită mie (...) Ministrul Sănătăţii de aici a fost cu noi până acum, e un adevărat profesionist, premierul a venit de ieri, ministrul de Externe, la fel. Să vedeţi cum stăteau la coadă muntenegrenii ieri să doneze sânge. Am rămas foarte uimit. La un necaz, aşa au reacţionat", a mai spus Florovici.


×