x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenintare cu bomba la metrou

Amenintare cu bomba la metrou

25 Mar 2005   •   00:00

Dupa o liniste de cateva saptamani, au inceput din nou alarmele false cu bomba. De aceasta data, seria isteriilor a cuprins Bucurestiul.

PRIMARIA CAPITALEI. De Ziua Politiei, pirotehnistii au scotocit dupa "bombe" prin cladirea Primariei Capitalei. O persoana neidentificata deocamdata a sunat la Dispeceratul unic 112, anuntand ca in sediul Primariei Generale a fost amplasata o bomba. Cu toate ca astfel de "sesizari" sunt de cele mai multe ori glume proaste, pirotehnistii au evacuat cladirea si au cautat in zadar "incarcatura exploziva". Pentru orice eventualitate, primarul general interimar Razvan Murgeanu a luat masuri de precautie. Fiind inceput de week-end, el si-a trimis angajatii acasa.

Alarma de la Primarie a fost anuntata dupa ce acelasi dispecerat a fost sesizat ca s-a pus o bomba si in statia de metrou Nicolae Grigorescu. Anuntul a fost facut dimineata, in jurul orei 10:30, circulatia trenurilor fiind intrerupta aproximativ 40 de minute. Specialistii pirotehnisti si echipele de anchetatori au venit imediat la locul indicat de autorul falsei amenintari si au verificat zona, stabilind ca a fost vorba de o informatie falsa. Intre statiile Nicolae Grigorescu si Republica, traficul se desfasoara de mai mult timp pe o singura linie in ambele sensuri, din cauza unor lucrari de modernizare a liniei ferate. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator