x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ameninţare FALSĂ cu bomba la Ambasada Ungariei

Ameninţare FALSĂ cu bomba la Ambasada Ungariei

02 Sep 2012   •   08:46
Ameninţare FALSĂ cu bomba la Ambasada Ungariei

UPDATE 12:52
Amenintarea cu bomba la Ambasada Ungariei din Capitala s-a dovedit a fi falsa si a fost facuta de un copil care a sunat la 112, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adam Balasz, consilier politic al Ambasadei, potrivit caruia incidentul nu are "nicio legatura politica".
"A fost o alarma falsa, nimic grav. Amenintarea s-a facut printr-un apel telefonic la 112. Era vocea unui copil, credem ca nu a fost nicio legatura politica", a spus Balasz.
Oficialul ambasadei a mai precizat ca ambasada nu a fost evacuata pentru mult timp, pe durata interventiei echipelor care au facut verificari.
"Dupa verificari, ne-au spus ca alarma e falsa si ca acest lucru este relativ frecvent in Romania", a mai spus Adam Balasz. (Mediafax)

Ambasada Ungariei din Bucuresti este evacuata, iar Politia a izolat zona, in urma unei amenintari cu explozia unei bombe amplasata in incinta, anunta Antena 3.

Conform unor surse citate de postul de televiziune, apelul la numarul 112, prin care a fost transmis amenintarea, a fost efectuat de o persoana care a vorbit cu o voce de copil.

O echipa antitero a SRI, pirotehnistii si pompierii ISU se indreapta spre sediul Ambasadei Ungariei, aflat in centrul Capitalei, pe strada Dimitrie Gerota, in apropierea Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Ambasada Ungariei a mai fost amenintata cu bomba, in urma cu 12 ani. Atunci s-a dovedit a fi o alarma falsa.

Stire in curs de actualizare

×