x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anchetă după incendiul de la depozitele Gărzii Financiare: Un inspector vamal a fost reţinut

Anchetă după incendiul de la depozitele Gărzii Financiare: Un inspector vamal a fost reţinut

08 Sep 2012   •   08:22
Anchetă după incendiul de la depozitele Gărzii Financiare: Un inspector vamal a fost reţinut

Un inspector vamal a fost retinut pentru incendiul declansat, aseara, la depozitele din Bulevardul Timisoara, care apartin Autoritatii Vamale, dar unde si reprezentantii Garzii Financiare isi depuneau bunuri confiscate. Inspectorul vamal ar fi fost baut cand ar fi declansat incendiul, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. citate.

Peste 20 de masini aflate in depozitele din Capitala ale Garzii Financiare au fost distruse in incendiul izbucnit ieri, pompierii actionand in prezent pentru stingerea ultimelor focare ale acestuia, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, care a precizat ca nu se cunoaste deocamdata cate dintre autoturismele distruse erau confiscate.

"Din cauza caldurii degajate, acoperisul unui depozit s-a prabusit", a mai spus Vasile.

Doua depozite din Bucuresti ale Garzii Financiare, in care se aflau autoturisme, au fost cuprinse de flacari, vineri dupa-amiaza. Pompierii au intervenit cu zece autospeciale. Nu au fost victime, insa cele 23 de masini au ars in totalitate.

×