x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Berecleanu va prezenta cele mai importante ştiri la Antena 1

Andreea Berecleanu va prezenta cele mai importante ştiri la Antena 1

17 Aug 2010   •   00:00
Andreea Berecleanu va prezenta cele mai importante ştiri la Antena 1

Incepand cu 23 august, Andreea Berecleanu va prezenta principalul jurnal de ştiri al Antenei 1, Observator 19. Andrei Zaharescu va continua să prezinte Observator 23.



Cu o carieră de 17 ani în domeniul ştirilor, Andreea, unul dintre cei mai importanţi jurnalişti ai ţării, va aduce în casele românilor cele mai relevante ştiri ale zilei. „După o perioadă în care am demonstrat, alături de Andrei, că viaţa profesională se potriveşte perfect cu cea de familie, urmează o altă etapă în viaţa noastră, în care vom evolua separat, pe jurnale diferite. Să fii flexibil este deviza oricărui profesionist în televiziune, oriunde în lumea largă. Pasiunea pentru televi­ziune, pentru ştiri este importantă indiferent de ora la care prezinţi. Prezentarea principalului Observator o dublează", a declarat Andreea Berecleanu.

Alina Petrescu a acceptat provocarea Antenei 3 de a-şi completa experienţa profesională cu un nou proiect ambiţios, în care va promova, aşa cum a făcut şi până acum, informaţia de calitate. „Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Pentru mine, televiziunea înseamnă hard news şi mi-e dor să fiu în mijlocul evenimentelor. Mai ales că trăim o perioadă extrem de interesantă din punct de vedere social şi politic. Mă întorc acasă, după o experienţă foarte bună pentru mine, şi profesional, şi personal, la Observatorul orei 19", declara Alina Petrescu. „Andreea şi-a demonstrat valoarea în ani de experienţă. Va avea de comunicat cu un pu­blic pe care îl cunoaşte, aşa că ştiu că va face treabă bună. Îi urez succes", a mai declarat Alina Petrescu.

Observator 19 a dezvoltat, în cei aproape 20 de ani de emisie, o pu­ternică legătură cu publicul, aducându-i informaţii relevante, de care are permanent nevoie.

×
Subiecte în articol: mass-media