x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Marin: "Peste 10 ani mă văd mămica mai multor copii"

Andreea Marin: "Peste 10 ani mă văd mămica mai multor copii"

19 Mar 2010   •   00:00

Vineri dimineaţă, ascultătorii matinalului "Deşteptarea", realizat de Monica Anghel şi Bogdan Miu la Europa FM, au avut ocazia rară de a afla din secretele Andreei Marin, chiar de la ea.

Diva a acceptat provocarea de a intra în "Camera Secretelor", rubrica în care Bogdan Miu află lucruri inedite despre vedete, şi a răspuns întrebărilor lui. Andreea a mărturisit la Europa FM că nu regretă decizia luată de a renunţa la televiziune.

"Nu-mi lipseşte televiziunea. A fost o decizia mea, m-am gândit temeinic şi am pregătit această ruptură mai bine de un an de zile. Am decis că voi mai face doar mari gale umanitare sau lucruri speciale, cu adevărat valoroase, pe care le faci rar, nu în fiecare săptămână", a explicat vedeta.

Fosta prezentatoare a "Surprizelor" a dezvăluit că pregăteşte o mare surpriză. "Va exista foarte curând o surpriză pe care am pregătit-o împreună cu soţul meu. El este artizanul unui cântec de leagăn foarte sensibil pe care l-a făcut pentru campania Pampers Unicef şi pe care îl cântăm împreună. Este al doilea după "Te iubesc, femeie", varianta el şi ea. Cu toate astea, nu am nici un gând de a debuta într-o carieră muzicală. Infirm astfel zvonurile apărute pe această temă", a mărturisit ea.

Legat de viaţa ei personală, Zâna i-a confirmat realizatorului Bogdan Miu faptul că îşi mai doreşte copii: "Acum 10 ani, eram energică, ambiţioasă şi dornică să schimb lumea în bine. Căsătoria cu Ştefan a schimbat multe în viaţa mea, am devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului şi mamă. Peste 10 ani mă văd mămica mai multor copii şi nici nu îmi pot imagina ce mare va fi fiica noastră şi cu câtă bucurie voi trăi această perioadă. Îmi place să mă bucur de orice vârstă, aşa cum e ea". (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: mass-media