x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Găluț, muzicianul care concerta în „Colectiv”, în comă la Spitalul Elias!

Andrei Găluț, muzicianul care concerta în „Colectiv”, în comă la Spitalul Elias!

31 Oct 2015   •   10:17
Andrei Găluț, muzicianul care concerta în „Colectiv”,  în comă la Spitalul Elias!

Solistul trupei „Goodbye To Gravity” se află în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. Tânărul este în comă, intubat.

Andrei Găluț, originar din Arad, s-a remarcat în anul 2008 când a câștigat concursul televizat Megastar și a semnat un contract cu o casă de discuri.

Trupa din care făcea parte lansa aseară cel de-al doilea album intitulat „Mantras of War” la Club Colectiv. Andrei se arătase entuziasmat de acest eveniment, declarând în anunțul spectacolului: „Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”.

Mama sa, învățătoare în orașul natal al vocalistului, se află în stare de șoc și este în drum spre București însoțită de mai multe rude, scrie specialarad.ro.

„Deocamdată am înțeles că e satisfăcut necesarul de sânge în București, dar orice donare e bine-venită. Nu putem decât să-i ținem pumnii să se facă bine… Andrei este un copil bun, talentat și serios… dar dincolo de soarta lui e bine să ne gândim de două ori înainte de a ne lăsa copiii în astfel de cluburi, unde nu există geamuri și pereții sunt căptușiți cu materiale inflamabile” – a declarat mătușa lui pentru jurnaliștii de la Special Arad.

Andrei Găluț a fost inițial transportat cu Ambulanța la Spitalul „Floreasca”, iar ulterior a fost redirecționat spre „Elias”. În acest moment, el este în comă, cu arsuri pe mână, umeri și față și are căile respiratorii înfundate.
 

×