x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Tinu, muşcat de o viperă. Fiul jurnalistului Dumitru Tinu a fost operat de urgenţă

Andrei Tinu, muşcat de o viperă. Fiul jurnalistului Dumitru Tinu a fost operat de urgenţă

27 Noi 2011   •   06:39
Andrei Tinu, muşcat de o viperă. Fiul jurnalistului Dumitru Tinu a fost operat de urgenţă

Andrei Tinu a fost internat de urgenta, aseara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a fost muscat de o vipera, sambata dimineata. Fiul lui Dumitru Tinu a fost operat de urgenta si se afla in sectia de terapie intensiva.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, declara sambata seara ca in ultimele ore starea lui Andrei Iucinu Tinu s-a agravat, iar hematomul suferit la o mana s-a extins la brat, astfel ca a fost necesara o interventie de decompresie pentru degajarea veninului.

In functie de evolutie, medicii iau in calcul o noua interventie, recuperarea pacientului fiind de lunga durata. Oprita, a declarat, astazi, pentru Mediafax, ca Andrei Tinu, ar putea fi suspus unei noi interventii chirurgicale, in umatoarele zile.

Andrei Iucinu Tinu, in varsta de 26 de ani, a fost muscat de o vipera, sambata dimineata.

In 2010, Andrei Iucinu, fiul ziaristului Dumitru Tinu, impreuna cu patru prieteni, a pus la cale o afacere mai putin obisnuita: au construit o crescatorie de vipere cu corn in Lunca Dunarii, in apropiere de Giurgiu.

"Veninul viperei cu corn este extrem de cautat in toata lumea, dar mai ales in Europa. Desi periculos, putand fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutica. O vipera ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, in functie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienti sume cuprinse intre 500 si 2.000 de euro, ajungandu-se uneori chiar si la 2.500 - 3.000 de euro. Pe de alta parte, ingrijirea reptilelor nu este costisitoare", declara, in 2010, Andrei Iucinu.

×
Subiecte în articol: dumitru tinu vipera andrei tinu