x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Angajaţi fericiţi acasă şi la muncă". Codul nevăzut al performanţelor profesionale

"Angajaţi fericiţi acasă şi la muncă". Codul nevăzut al performanţelor profesionale

15 Feb 2012   •   21:00

Intr-o atmosfera selecta, la Hotelul Intercontinental Bucuresti, a fost celebrata viata traita in echilibru si in armonie, punandu-se pret pe bucuria si puterea de a imbina cu succes viata profesionala cu cea personala.

Aceasta prima editie a Galei a adus in centrul atentiei companiile care au inteles ca echilibrul intre viata privata si cariera se traduce in termeni precum beneficiu si performanta. Din perspectiva angajatorului, o armonizare a celor doua sfere va creste productivitatea, performanta si gradul de implicare a angajatilor. In ceea ce-i priveste pe angajati, vorbim de o calitate mai buna a vietii, de progrese si de satisfactii in cariera. Responsabilitatea pentru gasirea echilibrului intre cele doua sfere este una atat la nivel individual, a fiecaruia dintre noi, in modul in care ne negociem si construim relatiile si raporturile de munca, cat si la nivel institutional si comunitar.

Pe parcursul serii s-au prezentat proiectele premiate in urma competitiei demarata de Dynamic Human Resources in noiembrie 2011 care a avut ca scop dezvoltarea si prezentarea actiunilor si activitatilor din cadrul companiei ce sustin conceptul de 'angajati fericiti acasa si la munca'. Au existat trei categorii de companii care s-au inscris in competitie, in functie de numarul lor de angajati: intre 100 si 250, intre 250 si 500 si peste 500. Provocarea competitiei a constat in implementarea unui proiect prin care sa promoveze ideea de 'work life balance'.

×