x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angelina Jolie şi Brad Pitt, "căsătoriţi" de fiul lor, Maddox

Angelina Jolie şi Brad Pitt, "căsătoriţi" de fiul lor, Maddox

28 Dec 2008   •   00:00
Angelina Jolie şi Brad Pitt, "căsătoriţi" de fiul lor, Maddox

Celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pit s-au "căsătorit" în cadrul unei ceremonii speciale, ţinută de fiul lor adoptiv, Maddox, în vârstă de şapte ani, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.



Maddox îşi doreşte foarte mult ca părinţii săi să se căsătorească în adevăratul sens al cuvântului, astfel că a hotărât să ţină chiar el o ceremonie care eventual să-i convingă pe cei doi actori. "Toată lumea râdea şi glumea în timpul ceremoniei. A fost foarte drăguţ", a declarat o sursă apropiată cuplului. Aşa-zisa nuntă se pare că le-a dat de gândit celor doi, care în trecut au mai fost căsătoriţi. "I-a determinat să discute şi acum Brad şi Angelina chiar iau în considerare posibilitatea", a mai spus sursa. "Angelina i-a spus lui Maddox că îi va putea vedea mire şi mireasă în realitatea doar după ce familia va mai adopta un copil", a adăugat acesta. Familia Jolie-Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006. Referindu-se la partenerul ei de cuplu, Brad Pitt, Jolie a declarat că acesta este "cel mai bun tătic din lume şi ne distrăm bine împreună. De fiecare dată când avem o problemă, e suficient să ne privim şi găsim imediat o cale de a o depăşi râzând. Apreciem viaţa noastră alături de copii şi ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună".

Angelina Jolie este, pe lângă o actriţă celebră, şi ambasadoare a bunăvoinţei din partea ONU. Actriţa a primit trei premii Globul de Aur (pentru rolurile din filmele "Gia", "George Wallace", "Tinereţe furată"), un premiu al Sindicatului Actorilor de Film ("Tinereţe furată"), un premiu Oscar ("Tinereţe furată") şi două nominalizări la Emmy ("Gia" şi "George Wallace"). Recent, Jolie a apărut în filmul "Schimbul", în regia lui Clint Eastwood. Actriţa a spus că, cel mai probabil, după ce va încheia lucrul la un proiect care va debuta în februarie 2009, va lua pauză timp de un an. Brad Pitt va putea fi văzut în curând în cel mai recent film regizat de David Fincher, "Strania poveste a lui Benjamin Button", şi în filmul regizat de Terrence Malick, "Tree of Life". În prezent, Brad Pitt filmează pentru cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, "Inglourious Bastards".

×
Subiecte în articol: romania brad brad pitt