x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ANRE a aprobat înfiinţarea de noi capacităţi energetice cu putere totală instalată de peste 97 MW

ANRE a aprobat înfiinţarea de noi capacităţi energetice cu putere totală instalată de peste 97 MW

24 Oct 2022   •   17:40
ANRE a aprobat înfiinţarea de noi capacităţi energetice cu putere totală instalată de peste 97 MW

Comitetul de reglementare al ANRE din data de 21 octombrie a aprobat acordarea de noi autorizații de înființare de noi capacităţi energetice cu putere totală instalată de peste 97 MW, anunță autoritatea.

ANRE a acordat autorizație operatorului economic Chimcomplex Borzești, pentru realizarea noii capacităţi energetice Centrala de cogenerare de înaltă eficiență, cu puterea electrică maximal debitată de 46,2 MW, care va fi amplasată pe platforma industrială a sucursalei Râmnicu Vâlcea.

O altă autorizație a fost acordată Bio Vânători S.R.L., pentru realizarea noii capacităţi energetice Centrala electrică fotovoltaică (CEF) Vânători Mehedinți, cu puterea electrică maximal debitată de 3,356 MW, care va fi amplasată în Satul Vânători, Comuna Vânători, Jud. Mehedinți.

O a treiaa autorizație a fost acordată operatorului economic Borzești Power SRL, pentru realizarea noii capacităţi energetice Centrala electrică fotovoltaică (CEF) Borzești, cu puterea electrică maximal debitată de 48 MW, care va fi amplasată în localitățile Onești și Gura Văii, Județul Bacău, având durata de valabilitate de 36 luni.

(sursa: Mediafax)

×