x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 2: Leo Iorga de la Pacifica "şi-a asigurat" un viitor liniştit

Antena 2: Leo Iorga de la Pacifica "şi-a asigurat" un viitor liniştit

12 Noi 2009   •   00:00

Invitat în cea de-a doua ediţie a emisiunii "Decizii pentru viaţă", sâmbătă, de la ora 10:00, la Antena 2, este Leo Iorga, fostul component al uneia dintre cel mai îndrăgite formaţii româneşti, Compact (actualmente solist Pacifica), care a lansat hituri fredonate de generaţii întregi.

Dupa zeci de ani zbuciumaţi, petrecuţi în turnee, concerte, departe de casă, puţini ar putea crede că familia rămâne pe primul loc în viaţa sa. Tema emisiunii contrastează cu imaginea de artist rock care a cunoscut celebritatea. Iata însă că Leo Iorga este un exemplu care dezminte astfel de prejudecăţi. Căsătorit şi mândru tătă a doi copii, rocker-ul a declarat prezentatoarei emisiunii, Gianina Ungureanu Iovanel că încearcă, atât cât îi stă în puteri unui om să evite grijile financiare ce ar putea aparea o dată cu trecerea anilor. Astfel, artistul a încheiat nu doar un contract tradiţional de asigurare de viaţă, ci, având şi oarece apetenţă pentru risc, a ales, în plus, şi o poliţă cu componenţă de ivestiţii. Celălalt invitat al emisiunii "Decizii pentru viaţă", realizată de Maria Grad, este Mirela Pop, director de produs într-o companie de asigurări.

Emisiunea Antenei 2 se desfăşoară cu sprijinul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor din România (CSA) şi a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare din România (UNSAR), şi are ca scop "decodificarea asigurărilor", pe înţelesul tuturor.

×
Subiecte în articol: mass-media