x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 3, cea mai urmarită televiziune din România în ziua demiterii guvernului Ungureanu

Antena 3, cea mai urmarită televiziune din România în ziua demiterii guvernului Ungureanu

28 Apr 2012   •   10:19
Antena 3, cea mai urmarită televiziune din România în ziua demiterii guvernului Ungureanu

Antena 3 a confirmat inca o data ca este prima optiune de informare a publicului cand au loc evenimente importante. Conform Kantar Media, postul de nisa a fost lider de piata incontestabil in intervalul orar 10-16, cand a fost votata motiunea de cenzura impotriva guvernului Ungureanu.

Sabina Iosub si Niels Schnecker au fost trimisii speciali Antena 3 la Palatul Parlamentului, de unde au relatat in direct si au comentat desfasurarea votului.

Cu o medie de 15.9% cota de piata la nivelul publicului din mediul urban de peste 18 ani, Antena 3 s-a impus nu numai ca fiind cea mai urmarita televiziune de stiri, dar si ca cel mai vizionat post tv din Romania, fiind urmata in clasament de Antena 1, Realitatea tv, Pro tv si B1.

Televiziunea de nisa a fost lider de audienta si pe targetul all urban cu o medie de 14.7% cota de piaa, dar si la nivel national cu o medie de 13.2% share, depasind astfel toate celelalte posturi tv.
Minutul de aur a fost atins la ora 20:19, cand 542.000 de telespectatori urmareau emisiunea La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, iar Antena 3 inregistra o cota de piata de 15.2%.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.


×
Subiecte în articol: mass media