x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antibiotice Iași anuntă selectarea Băncii Europene de Investiții ca finanțator

Antibiotice Iași anuntă selectarea Băncii Europene de Investiții ca finanțator

de Redacția Jurnalul    |    31 Oct 2023   •   16:30
Antibiotice Iași anuntă selectarea Băncii Europene de Investiții ca finanțator

Antibiotice Iași anuntă selectarea Băncii Europene de Investiții ca finanțator pentru proiectele de investiții viitoare, în valoare de 25 mil. euro

Compania Antibiotice comunica faptul că prin Decizia Directorului general nr. 217/6993/29.09.2023 a fost nominalizată echipa de lucru pentru realizarea procedurilor și activităílor necesare achiziției serviciilor de finanțare, cu următoarea componență: Ștefania ALEXANDRU – Director Planificare și Marketing Strategic, coordonatorul echipei, Mihaela NITU – Manager Financiar, Liviu VATAVU – Director Juridic și Guvernanță Corporativă, Sebastian COSTEA – Manager executiv Investiții și Proiecte Strategice.

Echipa a analizat cea mai eficientă dintre cele 3 oferte bancare primite de la UniCredit Bank, Alpha Bank și Banca Europeană de Investiții în vederea încheierii unui contract de 25 milioane de euro din care suma de 115.098.845 lei pentru proiectul de investiții “Capacitate de producție, ambalare și depozitare produse sterile, soluții și topice” care face obiectul Acordului pentru Finantare nr. 538/17.05.2023 al Ministerului de Finanțe.

Facem cunoscut că grupul de lucru a selectat propunerea Băncii Europene de Investiții care a avut oferta cu cele mai puține costuri multianuale. Un aspect important în evaluare a fost și faptul că Banca Europeană de Investiții nu a solicitat pentru acordarea finanțării garanții imobiliare sau mobiliare.

 

Comunicat de presă furnizat și asumat de Antibiotice SA

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18528

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Antibiotice Iasi banca europeana