x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anticorupţia, pe Facebook, Youtube şi Messenger

Anticorupţia, pe Facebook, Youtube şi Messenger

de Violeta Fotache    |    04 Feb 2010   •   00:00

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor ne invită la dialog pe Facebook, YouTube şi Yahoo Messenger. Pe motiv de asigurare a comunicării în timp real şi pentru diversificarea transmiterii mesajelor anticorupţie. DGA socializează online pe cele trei conturi pentru a-şi asigura o vizibilitate mai bună.

Treaba e împărţită, astfel că pe Facebook vor putea fi găsite comunicatele de presă şi mesaje anticorupţie. După logare, utilizatorii de facebook pot accesa contul D.G.A. prin căutarea în browser a userului Direcţia Generală Anticorupţie.

Pe site-ul YouTube vor fi postate înregistrări ale acţiunilor la care participă ofiţerii D.G.A., precum percheziţii domiciliare sau acţiuni de flagrant. Filmele postate de DGA pe site-ul YouTube pot fi accesate prin căutarea după cuvinte cheie de genul "mită", "corupţie", "campanii anticorupţie", "direcţia generală anticorupţie" etc. În acest moment, pe siste-ul respectiv, se află postat spot-ul de campanie cu mesajul "Familia are viitor, corupţia NU!".

Contul dga_interne de pe Yahoo Messenger va fi activ, iniţial, de luni până vineri, pe o durată de 3 ore, respectiv în intervalul 11.00-14.00, urmând ca programul să fie modificat/adaptat în funcţie de necesităţi (ex. solicitări ale jurnaliştilor). Contul va fi monitorizat permanent de  ofiţerii D.G.A. pentru a putea răspunde în timp util solicitărilor jurnaliştilor/cetăţenilor. "Pentru accesarea contului este suficient să introduceţi ID-ul dga_interne în lista dumneavostră de prieteni şi veţi fi în legătură cu ofiţerii de presă ai DGA care vă pot oferi informaţiile de care aveţi nevoie.Precizăm că cele trei site-uri pot fi accesate şi direct de pe site-ul oficial al DGA www.mai-dga.ro, dând click pe butonul corespunzător", ne-a informat DGA.

×
Subiecte în articol: observator