x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antonie Solomon rămâne în arest

Antonie Solomon rămâne în arest

26 Mar 2010   •   00:00

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon (PD-L), rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Piteşti i-a respins vineri recursul formulat la decizia Tribunalului Argeş, de menţinere a arestării preventive pentru încă 60 de zile, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Piteşti, decizia magistraţilor este definitivă, astfel că Solomon rămâne încarcerat la Penitenciarul Colibaşi. Antonie Solomon a cerut instanţei vineri să fie judecat în stare de libertate, deoarece nu reprezintă pericol social. "Trăiesc o lună a patimilor şi sper ca justiţia să facă dreptate", a declarat Antonie Solomon.

La rândul lor, procurorii DNA Piteşti au cerut magistraţilor Curţii de Apel Piteşti să respingă recursul lui Solomon şi să menţină măsura arestării preventive pentru încă 60 de zile, dispusă de Tribunalul Argeş, invocând mai multe motive, printre care şi faptul că în ultima perioadă martorul în proces Adrian Mititelu, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, ar fi primit telefoane de ameninţare de la persoane necunoscute.

×
Subiecte în articol: observator