x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunt OFICIAL. Comisarul-şef Costel Ghimiş, de la Ordine publică, noul şef al Poliţiei Caracal

Anunt OFICIAL. Comisarul-şef Costel Ghimiş, de la Ordine publică, noul şef al Poliţiei Caracal

05 Aug 2019   •   17:59
Anunt OFICIAL. Comisarul-şef Costel Ghimiş, de la Ordine publică, noul şef al Poliţiei Caracal

Comisarul şef Costel Ghimiş, şef al biroului de Ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, a fost împuternicit să ocupe începând de luni funcţia de şef al Poliţiei Caracal, post pe care acesta a mai încercat să îl ocupe şi în urmă cu doi ani, prin concurs, dar a fost respins.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul IPJ Olt, la concursul pentru şefia Poliţiei Caracal, desfăşurat la finalul anului 2017, Costel Ghimiş a obţinut nota 5,80 la interviul structurat pe subiecte profesionale, el fiind respins şi în funcţia menţionată ajungând comisarul şef Nicolae Mirea, care a avut nota 7,95 la acelaşi interviu.

La conducerea Poliţiei Caracal a fost împuternicit şi un adjunct, respectiv inspectorul principal Nicuşor Ţucma, care a ocupat până acum funcţia de şef al Secţiei 5 de Poliţie Rurală Deveselu.

Fostul ministru de Interne Nicolae Moga a anunţat pe 26 iulie că va fi înlocuită conducerea Poliţiei Caracal din cauza modului în care a fost gestionat cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

Tot fostul ministru Nicolae Moga a decis schimbări din funcţiile de conducere şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, fiind încetate împuternicirile atât pentru şeful inspectoratului judeţean cât şi pentru cei doi adjuncţi ai săi. În locul foştilor şefi au fost împuterniciţi Vasile Armaşu în funcţia de şef al inspectoratului şi Neţoiu Laurenţiu şi Cătălin Marin Comănceanu în cele două funcţii de adjuncţi. AGERPRES/(

×
Subiecte în articol: Costel Ghimiş