x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aparatură medicală folosită la operaţiile cu laser, distrusă şi vândută la fier vechi

Aparatură medicală folosită la operaţiile cu laser, distrusă şi vândută la fier vechi

09 Mar 2010   •   00:00

Un bărbat din Oradea acuzat că a furat de la o firmă aparatură medicală folosită la operaţiile cu laser, apoi a distrus-o şi a vândut-o la fier vechi, cauzând un prejudiciu de peste 24.000 de lei, este cercetat în stare de libertate.

Orădeanul, în vârstă de 33 de ani, a fost prins luni, poliţiştii orădeni de la Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului dispunând cercetarea acestuia pentru furt calificat, se arată într-un comunicat de marţi al Poliţiei Române.

Bărbatul este suspectat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a furat din sediul unei societăţi comerciale din Oradea o cutie în care se aflau componente metalice folosite la operaţiile cu laser. Potrivit anchetatorilor, după ce a luat aparatura medicală, bărbatul a distrus-o şi a vândut-o la un punct de colectare a fierului vechi din Oradea, unde a fost descoperită de poliţişti.

Prejudiciul, în valoare de 24.500 lei, a fost parţial recuperat, poliţiştii găsind la o cunoştinţă a suspectului un aparat pe care acesta nu l-a distrus.

Orădeanul a fost prezentat, marţi dimineaţă, Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus măsura interdicţiei de a părăsi municipiului Oradea pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii orădeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

×
Subiecte în articol: observator