x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apelul lui Mircea Badea pentru Laura Codruța Kovesi: Nu faceți ca Traian Băsescu!

Apelul lui Mircea Badea pentru Laura Codruța Kovesi: Nu faceți ca Traian Băsescu!

08 Mar 2016   •   08:22
Apelul lui Mircea Badea pentru Laura Codruța Kovesi: Nu faceți ca Traian Băsescu!

Mircea Badea a lansat un apel public, în ediția de luni seară a emisiunii În gura presei, la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi:

“Vă reamintesc, eu am fost ofertat de doamna Kovesi, când dânsa era șefa Parchetului Curții Supreme și mâna dreaptă a fostului ministru al Justiției. Am fost la restaurant cu dânsa, dânsa mi-a făcut o ofertă, să devin strateg de imagine la Parchetul Curții Supreme. Acum mulți ani, când dânsa era acolo și domnul Morar era la DNA.

Acuma, chiar îmi permit să îi sugerez, cu toată simpatia, să iasă public și să nu se ascundă până în luna mai, când ar urma reînvestitura.

Dar sfatul meu, rugămintea mea, doamnă, cred că este cel mai bine să ieșiți în emisiune reală. Ați văzut că domnul Băsescu nu s-a dus niciodată la o emisiune pe bune, s-a dus doar la emisiunile binomului, unde erau întrebări servite, unde nu existau riscuri de întrebări incomode, se ducea doar să comunice nu știu ce. Nu faceți ca Traian Băsescu, nu este o idee bună. Ieșiți la o emisiune de televiziune adevărată, unde să răspundeți la întrebări, la nelămuriri. Așa este într-un stat de drept și o societate democratică. Nici Obama nu s-a ferit să se ducă la Fox. Și în ce fel îl atacau ăștia de la Fox, Doamne Dumnezeule. Obama nu s-a ferit să se ducă la Fox. Și nici nu a respins condescendent ideea. Ireproșabil. Publicul a fost mulțumit că a avut această ocazie.

Bun, deci nu vă feriți de ocazii adevărate, de teme adevărate, de dezbateri adevărate. Nu e vorba de confruntări, e vorba de dezbatere. Dvs. Nu ați avut niciodată nicio dezbatere. Sunteți în prag de al patrulea mandat al celui mai înalt nivel de acuzare în România și nu ați avut niciodată o dezbatere. Multor cetățeni români nu li se pare în regulă treaba asta, indiferent ce apare în sondaje.” 

×
Subiecte în articol: mircea badea