x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR avertizează asupra unei aplicații neautorizate pentru achiziția rovinietei

CNAIR avertizează asupra unei aplicații neautorizate pentru achiziția rovinietei

de Redacția Jurnalul    |    13 Iun 2023   •   16:15
CNAIR avertizează asupra unei aplicații neautorizate pentru achiziția rovinietei
Sursa foto: observator

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avertizat marți asupra existenței unei aplicații neautorizate pentru achiziția rovinietei.

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă)”, a transmis CNAIR printr-un comunicat de presă.

Compania roagă utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR sau la distribuitorii autorizați, care se regăsesc pe site-ul oficial al companiei.

CNAIR anunță că nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

„În același timp, subliniem faptul că, la achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicatia Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification))”, mai arată CNAIR.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: aplicatie rovinieta