x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproape 300 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu doza a patra

Aproape 300 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu doza a patra

17 Mai 2022   •   19:00
Aproape 300 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu doza a patra

Aproape 300 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu doza a patra, în prima zi când aceasta a fost disponibilă, anunță Ro-Vaccinare. Autoritățile anunță și lista medicilor de familie care au contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

„Ieri (luni - n.r.), 292 de persoane au primit doza a 4-a de vaccin împotriva COVID-19”, potrivit paginii de Facebook RO Vaccinare.

Autoritățile au publicat și lista medicilor de familie care au contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

„Cei care doresc să își facă doza 4 de vaccin împotriva Covid-19 se pot adresa centrelor de vaccinare și medicilor de familie. Nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de știut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii țări. Lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma națională de informare. Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare județ, vă rugăm să accesați site-urile DSP-urilor județene. Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19 poate fi accesată, aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinare-medici-familie/”, se precizează în comunicare.

×