x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Neversea

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Neversea

07 Iul 2019   •   13:10
Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Neversea

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în a treia zi a festivalului Neversea, organizat în perioada 4 - 7 iulie pe plaja Modern din Constanţa, şapte dintre acestea fiind transportate la spital, a informat duminică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".
Aproape 200 dintre participanţii la festival au suferit lipotimii, dureri de cap şi abdominale.
"În a treia zi de festival, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU şi medicii care încadrează punctele de prim ajutor şi posturile medicale avansate au asistat 495 persoane. Dintre acestea, 7 persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite. Din numărul total al acestora, cazurile au fost după cum urmează: 4 cazuri de febră, 74 cazuri escoriaţii, 71 cazuri cefalee, 9 cazuri alergii, 31 cazuri lipotimii, 37 traumatisme, 73 dureri abdominale, 196 alte afecţiuni medicale", a transmis ISU.
Conform sursei citate, în primele două zile ale Neversea, circa 700 dintre participanţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru 14 dintre aceştia fiind necesară transportarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Peste 50.000 de persoane au participat zilnic la concertele susţinute la Neversea, cel mai mare festival de muzică de la Marea Neagră, organizat pentru al treilea an consecutiv pe plaja Modern din Constanţa. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: neversea